Valitse sivu

Ripsienpidennykset

Ripsienpidennykset ovat Sinulle, joka haluat näyttää upealta vuorokaudenajasta riippumatta.

Ripsien pidennys tehdään niin, että omien ripsien juuriin kiinnitetään yksitellen ripsikuituja. Kuidut liimataan omiin ripsiisi ihoystävällisellä erikoisliimalla. Ripsikuitujen oikea kiinnittäminen vaatii ammattitaitoa ja kokemusta, jotta niistä muodostuu tasaisen kaareva ripsilinja, joka sopii juuri sinun silmiesi muotoon.

Ripsienpidennykset voivat olla yhtä luonnollisen näköiset kuin omat ripsesi mutta pidemmät ja tiheämmät kuin omasi. Ripsistä voidaan tehdä myös näyttävämmät, pidemmät ja tuuheammat huomioiden omien ripsiesi kunnon.

Muistathan kertoa hoitoon tullessasi minkälaiset ripset haluat ja päätämme yhdessä tavoitteista. Meiltä saat uudet klassiset ripset, volyymiripset tai mix-ripset.

Muistathan, että silmäripsien kasvukausi on yksilöllinen ja kestää 2-3 kuukautta. Ripsien putoaminen on luonnollista, kun niiden kasvukausi on päättynyt. Ripsien huolto on hyvä tehdä 2-5 viikon välein, jotta voimme korvata pudonneet ripsesi. Tietenkin voit vaikuttaa itsekin suuresti omien ripsien pysyvyyteen sillä kuinka kohtelet ripsiäsi päivittäin.

Klassiset ripsienpidennykset

Klassisessa ripsienpidennyksessä jokaiseen omaan ripseen kiinnitetään synteettinen ripsikuitu. Klassiset ripsikuidut ovat usein paksumpia kuin volyymikuidut mutta pidennyksen lopputulos on yleensä luonnollisempi kuin volyymeissa.

Muista kertoa rohkeasti toiveesi millaiset ripset haluaisit ja selvitetään miten voimme ne toteuttaa. Huomioithan, että  omien ripsiesi kunto vaikuttaa lopputulokseen. Jos omat ripsesi ovat hyvin lyhyitä tai hentoja niin emme liimaa niihin pisimpiä ja paksuimpia ripsiä.

Laadukas ripsienpidennys vaatii ammattitaitoa ja silloin se on turvallista omille ripsille oikein tehtynä.

Hybridiripsienpidennys eli mix-ripset

Hybridiripset tai mix-ripset valmistetaan niin että niissä käytetään sekä sekä volyymi- että klassisia ripsipidennyskuituja. Näillä ripsillä saadaan parhaat puolet molemmista tekniikoista. Hybridiripset ovat myös hyvä valinta asiakkaalle, jolla omat luonnolliset ripset ovat normaalia harvemmat. Hybridiripsillä voidaan lisätä hieman ripsien tuuheutta maltillisesti.

Volyymiripsienpidennykset

Volyymiripset tehdään asentamalla useampi ripsikuitu tai viuhka ripsia yhtä omaa ripseä kohti. Volyymiripsikuidut ovat huomattavasti ohuempia kuin klassiset ripsikuidut, joten niiden aiheuttama rasitus omille ripsillesi on pienempi.
Kun klassisissa ripsissä jokaiseen ripseen liitetään yksi kuitu, volyymiripsissä yhteen ripseen kiinnitetään viuhka ripsiä, joka muodostuu useasta ripsikuidusta, joiden paksuus vaihtelee ripsituotteesta riippuen.

KASVOHOIDOT

Kaikki kasvohoidot sisältävät ihon alkupuhdistuksen, naamion, loppuvoiteen ja kulmien siistimisen. EKOPHARMA – tuotteet valitaan aina ihotyyppisi ja ihon tarpeidesi mukaan. Meiltä saat perinteisten kasvohoitojen lisäksi myös tehokkaat laitehoidot uusilla ultraääni- ja timanttihiontalaitteillamme. Voit aina myös tulla antamaan itsellesi aikaa ja rentoutumaan kasvohieronnan merkeissä lämpimän viltin alla ja kuunnella rauhallista musiikkia silmät kiinni.

Ihon mekaaninen puhdistus ja kasvohieronta

Ihon mekaaninen puhdistus auttaa pääsemään eroon mustapäistä ja parantaa ihon kuntoa. Hoitoon voi liittää myös kasvohieronnan. Jos ihosi ei tarvitse puhdistusta tai erikoishoitoja niin voit tulla myös pieneen rentoutumaan kasvohieronnan merkeissä. 

Kosmetologimme puhdistaa ihosi sinulle sopivalla puhdistustuotteella, jonka jälkeen ihon voi kuoria. Kuorinnan jälkeen esimerkiksi mustapäiden poistaminen on helpompaa ja kuorinta edistää myös hoitoaineiden imeytymistä ihoosi.

 

Erikoiskasvohoidot tai laitehoidot

Timanttihionta uudistaa, tasoittaa ja kirkastaa ihoa tehden siitä sileämmän näköisen. Timanttihionnalla kuoritaan ihosta kuollutta pintasolukkoa. Kuorinta edistää myös hoitoaineiden imeytymistä. Hoito on kivuton eikä hoidon jälkeen tarvita toipumisaikaa lievää punoitusta lukuun ottamatta. Punoitus laskee kuitenkin jo parissa tunnissa. 

Useimmat erikoiskasvohoidot ovat saatavilla myös sarjahoitona. Sarjahoitona saat parhaat tulokset, ylläpidät ihon terveyttä säännöllisesti ja säästät vielä rahaakin. Hoidot ovat tehokkaita ja jo ensimmäisen hoidon jälkeen voit huomata ihon näyttävän sileämmältä ja kirkkaammalta.

Timanttihiontaa käytetään tasoittamaan pintajuonteita, aknearpia ja pienentämään ihohuokosia, tasoittamaan  pigmenttimuutoksia sekä ihon väriä.

KÄSI- JA JALKAHOIDOT

Jalkahoito sopii kaikille. Suosittelemme jalkahoitoa 3-4 kuukauden välein. Hoito kestää tunnin ja halutessasi saat myös lakkauksen ja lakkapullon mukaasi. Jalkahoito sisältää jalkakylvyn, kynsien lyhennykset, kynnysnauhan hoidon, kovettumien ja känsien poiston ja hoitovoiteen.

Jalkahoito ja hieronta

Perusjalkahoidossa hoidetaan jalkojen ihoa, kynsiä ja kynsinauhoja. Hoito kestää 75 minuuttia ja sisältää rentouttavan jalkahieronnan, joka vähentää turvotusta. Halutessasi saat myös lakkauksen 6€ lisähintaan ja lakkapullon mukaasi. Hoito sisältää jalkakylvyn, kynsien lyhennykset, kynnysnauhan hoidon, kovettumien ja känsien poiston, hieronnan ja hoitovoiteen

Kynsien ja kynsinauhojen hoito

Kynsihoito tehdään kynsiporaa käyttämällä. Lopuksi kynnet huuhdellaan vedellä. Kynsinauhoille hierotaan lopuksi kynsinauhaöljyä tai voidetta.

RIPSET JA KULMAT

Kulmien muotoilulla saat nopeasti kauniit ja siistit kulmakarvat. Kulmat ovat kaikilla erilaiset niin karvojen paksuudelta, pituudelta, tuuheudelta ja muodoltaan. Mitä runsaammat kulmat ovat niin muotoilulla voidaan saada suuriakin muutoksia. Harvempia kulmia voidaan siistiä ja saada ne näyttämään huolitelluilta. Tässäkin on tärkeää huomioida omien kulmakarvojen lähtötilanne ja toiveesi miellyttävän lopputuloksen saamiseksi. Meillä kulmien muotoilu tehdään joko nyppimällä tai sokeroimalla. 

Lashlift eli ripsien kestotaivutus

 

Ripsien kestotaivutuksella eli lashliftillä saadaan aikaan näyttävät ripset ilman pidennyksiä. Kestotaivutus eroaa ripsipermanentistä niin, että se taivuttaa ripset tyvestä asti avartaen katsetta. Kestotaivutus uusitaan yleensä 3-4 kuukauden välein, riippuen omien ripsien kasvusyklistä. Uusi taivutus voidaan tehdä 2 kuukauden välein.

 

Huomaa, että lashliftiä ei voi tehdä, jos sinulla on allergioita, sinulla on silmätulehdus tai olet alle 16 vuotias. Piilolinssit suositellaan poistettavan ennen hoitoa. Ripsienpidennysten poiston jälkeen suositellaan pidettävän vähintään kuukauden tauko ennen taivutusta.

 

Lashliftin jälkeen ripsiä ei saa pestä tai meikata vuorokauteen, koska se heikentää ripsien taivutuksen vaikutusta.  Taivutustulos katoaa vähitellen ripsistä niiden kasvaessa ja uusiutuessa normaalisti.  Omat ripsesi uusiutuvat noin 3-4 kk välein. Hoidon jälkeen voit käyttää ripsiväriä ja poistaa meikkejä vaikka sinulle olisi tehty ripsien kestotaivutus.

SOKEROINTI

Sokeroinnilla saat ihanan pehmeän ja karvattoman ihon hellävaraisesti! Sokerointi on hygieeninen ja hellävarainen tapa poistaa häiritseviä ihokarvoja kasvojen tai vartalon alueilta, joka myös samalla kuorii ihon tehden siitä pehmeämmän. Säännöllisellä sokeroinnilla saadaan vähennettyä ja heikennettyä karvankasvua halutulta alueelta. Karvan suositeltava pituus sokerointia varten on 0,5-1 cm.

Sokerointi ei kuitenkaan ole vain karvanpoistoa.  Sokerointi auttaa poistamaan kuollutta ihosolukkoa ja tekee siten ihosta kirkkaamman ja terveemmän näköisen. Myös kosteusvoiteet imeytyvät paremmin sokeroinnin jälkeen ja niitä on miellyttävämpi levittää pehmeälle ja karvattomalle iholle.

Sokerointihoidot

Sokerointia voidaan tehdä bikini- ja intiimialueille, kainaloihin, käsivarsiin, kasvoihin, leukaan, reisiin, sääriin, selkään ja ylähuuleen.

Käyttämämme sokerointiaine on vegaanista, kehitetty ilman eläinkokeita ja valmistettu luonnollisista ainesosista, jonka vuoksi allergiset reaktiot ovat hyvin harvinaisia. Hoidon aikana sokeri lämmitetään vain ihonlämpöiseksi, joten se on turvallinen ja miellyttävä hoito. Hoidon jälkeen sokeri puhdistetaan pois iholta ihan vain lämpimällä vedellä eikä iho jää lainkaan tahmaiseksi.