Valitse sivu

Megawhite hampaiden valkaisu

149,00 

Osasto:

Kuvaus

Megawhite hampaiden vaalennushoito on nopea, turvallinen ja hellävarainen hampaille. Hoito on täysin kivuton hampaiden vaalennusmenetelmä. Näet tulokset jo 15 minuutissa.

Hoito suoritetaan laittamalla Megawhite Blue Fusion -valkaisumuotti suuhun. Muotti sisältää pääasiassa valkaisevaa ja puhdistavaa soodakarbonaattipohjaista geeliä. Geeli on turvallista ja myrkytöntä. Hoitaja suojaa silmäsi ja kytkee voimakkaan, sinisen LED-valon päälle. Valon aktivoimana, geeli alkaa hapettaa ja häivyttää niitä molekyylejä hampaiden pinnalta, jotka tekevät hampaista keltaiset tai epätasaisen väriset. Sinisen LED-valon osuessa geeliin, geeli aktivoituu ja vapauttaa hapen. Happi ja puhdistavat raaka-aineet yhdessä LED-valon kanssa muuttavat hampaan pinnan vaaleammaksi turvallisesti ja vahingoittamatta hammaskiillettä.

Megawhite -hampaiden vaalennus sopii kaikille, kunhan hampaiden peruskunto on hyvä. Teknologia on turvallinen ja sitä käytetään ympäri maailman.

Hoidon jälkeen tulisi välttää syömistä ja juomista 30 minuutin ajan. Tupakointia sekä kahvin ja punaviinin juomista tulisi välttää 24 tunnin ajan.
Megawhite -hoidon voi uusia kolmen kuukauden välein, joka auttaa ylläpitämään kauniin valkoista hymyäsi.

Varaa hoitosi tästä!