Valitse sivu

Profhilo

alkaen: 390,00 

Profhilo® ei ole täyteaine eikä biorevitalisoija vaan hyaluronihappopohjainen tuote, jolla hoidetaan ihon velttoutta. Se vahvistaa ja kosteuttaa ihoa sekä muotoilee ikääntyvää ja roikkuvaa kudosta.

Tuotetunnus (SKU): profhilo Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

MIKÄ ON PROFHILO®?

Profhilo on injektoitava hyaluronihappopohjainen tuote, jolla hoidetaan pääasiassa ihon velttoutta.
Tuotteen hyaluronihappopitoisuus (64 mg / 2 ml) on markkinoiden korkeimpia. Se vahvistaa ja kosteuttaa ihoa sekä muotoilee ikääntyvää ja roikkuvaa kudosta.
Profhilo takaa erinomaiset tulokset joko itsenäisenä hoitona tai käytettynä rinnakkain muiden esteettisten hoitojen kanssa.

MITEN PROFHILO® TOIMII

Profhilo vaikuttaa iholla 28 päivää ja tämän ajanjakson aikana hitaasti vapautuva hyaluronihappo stimuloi neljää erityyppistä kollageenia ja elastiinia. Stimulaatio johtaa huomattaviin parannuksiin kudoksessa ja sillä on kudoksia kiristäviä ja nostavia vaikutuksia.
Hoito tasoittaa ryppyjä ja juonteita sekä hoitaa ihon velttoutta ja parantaa ihon sävyä. Hoito myös edesauttaa aknen ja arpien paranemista.

PROFHILO® HYÖDYT

Profhilo® muodostaa vakaan hyaluronihapporakenteen verinahkaan. Juuri tämä saa aikaan ihoa nostavan vaikutuksen.
Tulokset näkyvät ihon ulkomuodon nuorentumisena, parempana laatuna ja kosteustasapainona ihon eri kerroksissa vielä useita viikkoja käsittelyn jälkeen.

KENELLE PROFHILO® SOPII

Profhilo-hoito sopii kaikille, joilla on merkkejä ihon vanhenemisesta ja joille täyteainehoidot sopivat. Hoitoa suositellaan kahden kerran sarjahoitona kuukauden välein.

MITEN PROFHILO® HOITO TEHDÄÄN

Profhilo-hoidoissa käytettävä injektiotekniikka vähentää kipua, toipumisaikaa ja pistosten määrää, Tämän seurauksena hoitoon ei kulu kauan aikaa eikä se tunnu epämiellyttävältä. Hoidosta ei yleensä jää juurikaan jälkiä mutta hoidon jälkeen pistoskohdissa voi olla herneen kokoiset pallot seuraavien tuntien ajan. Hoidossa tehdään viisi hyaluronihappopistosta molemmille puolin kasvoja. Hoito voidaan tehdä kahden kerran sarjahoitona kuukauden välein, jolloin hoidon tulokset ovat pidempiaikaiset.

Lisätiedot

Määrä

2ml, 4ml