Valitse sivu
Voinko ostaa vain puoli annosta 0.5ml?

Tuotetta on ruiskussa valmiina 1ml ja sitä ei voi puolittaa. Avattua tuotetta ei voi säilyttää tai käyttää enää uudelleen.

Mitä eroa on Pluryal Classic ja Pluryal Volume täyteaineilla?

Pluryal Classic on keskivahva täyteaine kevyeen ja hieman vaativampaan muotoiluun. Pluryal Volume on tarkoitettu vaativampaan muotoiluun. Pluryal Volume on markkinoiden tehokkaimpia ja pitkäkestoisimpia täyteaineita.

Kuinka kauan hoitotulos kestää?

Hoitotulosten kesto on yksilöllistä. Tuloksen pysyvyyteen vaikuttaa mm. henkilön oma aineenvaihdunta. Yleensä ensimmäisellä hoitokerralla täyteaine hajoaa nopeammin. Ylläpitohoidon sykli on hoidetusta alueesta riippuen yleensä 6-12kk.

Voinko maksaa osamaksulla?

Kyllä voit! Tee näin
– Valitse haluamasi hoito etukäteen verkkokaupastamme
– Lisää hoito ostoskoriin ja siirry maksamaan
– Valitse maksutavaksi Checkout ja valitse tarjolla olevista osamaksurahoituksen tarjoajista

Kaikki osamaksua tarjoajat yritykset ovat luotettavia, yleisesti tunnettuja ja myös OP-Ryhmän suosittelemia.

Milloin täyteainehoitoa ei voi tehdä?

Jos sinulla on arven liikakasvua.
Jos olet sairaana, toipilaana tai terveydentilasi on heikko.
Jos sinulla on verenohennuslääkitys tai olet ollut isotretinoinkuurilla.
Jos sinulla on aktiivinen herpes, tulehduksia, finnejä tai muita iho-ongelmia hoitoalueella.
Hoitoa ei tehdä raskaana oleville tai imettäville naisille eikä alle 18-vuotiaille.

Sattuuko täyteainehoito?

Kipua lievitetään etukäteen sivelemällä käsiteltävälle alueelle puuduttavaa voidetta. Koska hyaluronihappo viedään kuitenkin ihon sisään neulalla, ei voi luvata sen olevan täysin kivutonta. Meillä on myös täyteaineita, jotka itsessään sisältävät puudutusainetta.

Mitä on hyaluronihappo?

Hyaluronihappoa on ihon kudoksissa luonnostaan ja ihossa sen tarkoitus on sitoa itseensä vettä, kohottaa ihoa ja pitää ihon kiinteyttä yllä. Iän myötä hyaluronihapon määrä laskee ihossamme ja tästä aiheutuu ikääntymisen merkkejä, kuten ihon veltostumista ja juonteita. Hyaluronihappo on 100% biohajoavaa eikä siitä jää jäämiä elimistöön sen poistuttua.

Täyteaineiden yleisiä käyttötapoja ovat esimerkiksi huulten täyttäminen ja muotoilu, poskipäiden korostus, kasvonpiirteiden muotoilu sekä suupielten ryppyjen silottaminen.

Miksi hoidot ovat niin arvokkaita?

Hyaluronihappovalmisteita on markkinoilla useita ja hinta vaihtelee useita satoja euroja riippuen tuotteesta. Käyttämämme tuotteet ovat tunnettuja, laadukkaita, pitkävaikutteisia ja ovat täysin laimentamattomia.  

Lähetä kysymys

9 + 8 =

v

Chat, soita tai WhatsAppaa

Voit lähettää kysymyksesi täyteainehoidoista myös websivun alalaidasta chatilla, soittamalla tai vaikka WhatsAppilla. Puhelinnumeron löydät sivun ylälaidasta.