Valitse sivu
aquagold fine touch oulu

“Mikä on Aquagold Fine Touch?

AQUAGOLD ® Fine Touch ™ hoidossa ihon verinahkaan viedään hoitavia ainesosia ainutlaatuisella mikrokanavalaitteella, jossa on 20 kpl hiuksenohuita, ihoystävällisiä, teräviä ja lyhyitä 24 karaatin kullattuja neuloja. Liuos rakennetaan asiakaskohtaisesti ja siihen voidaan käyttää vitamiineja, entsyymeitä ja hyaluronihappoa.

Kenelle hoito on tarkoitettu?

AQUAGOLD -hoito voidaan tehdä kaiken ikäisille miehille ja naisille. Hoidot sopivat myös herkälle, kuivalle ja rasvaiselle iholle. Hoito auttaa asiakkaita, joilla on ihopigmentaatiota tai aknea (ei aktiivista) ja arpia pehmentäen ihon viivoja ja ryppyjä, pienentäen ihohuokosia, vähentäen ihon rasvaisuutta ja punoitusta. Hoito myös kirkastaa, rauhoittaa, kosteuttaa ja täyteläistää sekä lisää ihon kimmoisuutta. Aquagold-hoito toimii koko kasvoille, kaulalle, silmien ympärille, huulille ja niiden ympärille, kämmenille ja dekolteelle.

Miten hoito toimii?

AQUAGOLD ® Fine Touch ™ on patentoitu mikroinjektiojärjestelmä, jonka avulla yksilöllisiä hoitavia liuoksia viedään kivuttomasti ihon sisään kullatuilla 24 karaatin mikroneuloilla. Hoidolla on ihoa näkyvästi parantavia ominaisuuksia, jotka pienentävät ihohuokosia, parantavat ihon väriä, vähentävät hyperpigmentaatiota kosteuttaen ja hoitaen herkkää ihoa sekä häivyttäen aknearpia.

Tämä ei ole täyteainehoito eikä mikroneulausta. Mikroneulauksessa ihoon tehdään reikiä, sen sijaan AQUAGOLD -hoidossa ainesosat viedään ihon pintakerroksen sisään ihoystävällisesti mikrokanavan avulla ihoa ärsyttämättä tai vahingoittamatta.

Hoito on lähes kivuton, tehokas ja nopea eikä se aiheuta verenvuotoa. Ihon punoitus häviää hoidon jälkeen minuuteissa minkä jälkeen iho on kirkas, eläväinen ja kosteutettu.

Hoitoon varataan aikaa 60 minuuttia. Hoidon tulokset ovat näkyvissä viikon sisään.

Onko hoidolle esteitä?

Hoitoa ei voida tehdä jos Roacuttan -kuurista on alle 6kk, olet raskaana tai imetät, sinulla on aktiivinen herpes tai ihon pinta on rikkoontunut tai tulehtunut. 

 

Kysymyksiä ja vastauksia AQUAGOLD®  Fine Touch hoidosta

 

“Mikä tekee AQUAGOLD® Fine Touch ™ hoidoista erilaisen?”

AQUAGOLD® Fine Touch toimittaa pieniä annoksia injektoitavia aineita aina samalle syvyydelle ja on lähes kivuton. Tämä on merkittävä etu verrattuna tavanomaiseen neulalla tehtävään injektiohoitoon etenkin herkillä alueilla. Mikrokanavalaite estää yliannostuksen tai neulojen pääsyn liian syvälle ihoon tehden siitä erittäin turvallisen. Hoito sopii myös erinomaisesti neuloja pelkääville.

“Mikä on mikrokanavien koko?”

Mikrokanavat ovat 600 mikrometriä (0,6 mm) pitkiä ja 130 mikrometriä (0,13 mm) leveitä, kukin ohuempi kuin ihmisen hiukset.

“Kuinka monta mikrokanavaa on laitteessa?”

20 kappaletta

“Miten AQUAGOLD® Fine Touch ™ eroaa mikroneulalaitteista?”

AQUAGOLD® Fine Touch käyttötarkoitus on viedä pieniä hoitoannoksia suoraan ihon sisään. Tämä eroaa suuresti mikroneulauksesta, jossa käyttötarkoitus on ihon haavaaminen tai stimulointi, mikä vaikuttaa sen toimintaan ja rakenteeseen. AQUAGOLD® Fine Touch ei siis ole mikroneulalaite.

“Voiko AQUAGOLD® Fine Touch ™ -laitetta käyttää useita kertoja?”

Ei. AQUAGOLD® Fine Touch ™ on suunniteltu ja steriloitu vain yhden asiakkaan kertakäyttöön.

“Miksi AQUAGOLD® Fine Touch ™ -mikrokanavat on valmistettu kullatusta ruostumattomasta teräksestä?”

Kirurginen ruostumaton teräs tarjoaa mikrokanavan rakenteellisen eheyden. Puhtaalla kullalla on korkea biologinen yhteensopivuus ihmisen ihon kanssa, mikä estää ihon ärsytystä ja allergisia reaktioita käytön jälkeen. Epäpuhtaudet ja muut metallit voivat aiheuttaa tarpeetonta ärsytystä tai olla allergisoivia.  

“Miten AQUAGOLD FINE TOUCH eroaa muista neulaushoidoista?”

Ihosi on tehokas suojamuuri, jonka tehtävä on estää haitallisten aineiden pääsy elimistöösi. Muut ihon neulaustekniikat, kuten dermaroller tai mikroneulaus, muodostavat ihoon mikroreikiä, joiden päälle levitetään hoitavia aineita. Iho kuitenkin sulkeutuu ja paranee niin tehokkaasti, että aineet hoitavat ihoa usein vain pintapuolisesti. Aquagold Fine Touch taas toimittaa hoitoaineet suoraan ihon sisään ja aina oikeaan syvyyteen mikrokanavien kautta ennen kuin iho alkaa edes sulkeutua ja parantua.

“Kuinka usein minun pitäisi olla AQUAGOLD FINE TOUCH -käsittely?”
Aquagold Fine Touch -hoito voidaan uusia jopa 3-4 kuukauden välein tai silloin, kun haluat lisätä ihosi ravitsemusta. Sopiva hoitoväli suunnitellaan sinulle oman ihotyyppisi mukaisesti.

“Onko AQUAGOLD-hoidon jälkeen toipumisaikaa?”
Iholla voi olla lievää punoitusta muutamasta minuutista tuntiin hoidon jälkeen.

“Mitä saan tehdä hoidon jälkeen?
Suosittelemme seuraavia hoidonjälkeisiä ohjeita parhaiden tulosten saavuttamiseksi ja sen varmistamiseksi, että Aquagold -seerumin kaikki vaikutukset toimivat tehokkaasti.

  • Vältä kasvojen pesua hoitopäivänä
  • Vältä meikin laittamista hoitopäivänä
  • Vältä suoraa auringonvaloa heti hoidon jälkeen
  • Vältä uintia ja saunomista hoitopäivänä

Tuotteen valmistaja on amerikkalainen Aquavit Pharmaceuticals Inc. Tuote on medikaalisen luokituksen saanut ja näin ollen vain terveydenhuollon ammattikäyttöön tarkoitettu. SH Esthetics on koulutettu, sertifioitu ja virallinen AQUAGOLD ® Fine Touch ™ edustaja.

Katso tästä lyhyt video hoidosta ja sen tekemisestä. Videon kesto on 3 minuuttia.

Ja huomaa miten kevyesti ja hellästi hoito suoritetaan ilman näkyvää ihoärsytystä.