Valitse sivu

Suojaa ikääntymistä vastaan ​​Profhilo Haenkeniumilla

Profhilo Haenkenium -voiteen aineosat ovat peräisin kasvista nimeltä Salvia Haenkei. Tämä uute on yhdistetty hyaluronihappoon ja tällä patentoidulla yhdisteellä voidaan taistella tehokkaasti ryppyjä, hienoja juonteita ja arpia vastaan. Tiesithän, että iän myötä ihosi menettää joustavuutensa. Menetetyn hyaluronihappopitoisuuden ja elastisuuden palauttamiseksi voidaan turvautua myös täyteaineinjektioihin. Ihon täyteainehoidon jälkeen iho voi tarvita toisinaan kuitenkin lisäsuojaa. SH Esthetics on käyttänyt tätä voidetta hoidon jälkeen kosteuttamaan ihoa, vähentämään punotusta ja rauhoittamaan ihoa.

Tässä on Profhilo Haenkenium -voiteen teho. Se auttaa ihoasi saamaan kosteutta parantamalla verenkiertoa ja solujen aineenvaihduntaa. Voide voi myös auttaa kiinteyttämään ihoa sen sisältämien antioksidanttisten ominaisuuksien avulla ja parantamalla ihon sävyä.

Tarjoa iholle riittävä nesteytys.

Tiedätkö, että jo säännöllinen kosteuttaminen auttaa ihoasi näyttämään energiseltä ja nuorekkaalta? Kuivuus on ihonhoidon suurimpia vihollisia. Se voi tehdä ihosta tylsän ja elottoman. Profhilo-tuotteet voivat auttaa sinua kosteuttamaan ihoasi hyaluronihapolla – niin sisäisesti kuin pinnallisestikin. Tämä on varsinainen ihon elämäneliksiiri ja täysin öljytön. Voide sisältää myös täydellisiä ainesosia, joita odotetaan anti-aging-voiteelta. Ihon terveydestä huolehtiminen auttaa myös pitämään ryppyjä ja hienoja viivoja loitolla.

Voidetta levitetään iholle kevyesti mutta se ei hoida vaan pinnallisesti vaan se lukitsee kosteuden ihollesi. Jo riittävä ihon kosteutus auttaa häivyttämään hienoja viivoja.

Vähennä hyperpigmentaatiota.

Yksi tämän voiteen ominaisuuksista on myös vähentää hyperpigmentaatiota. Hyperpigmentaatio aiheuttaa ihoalueiden tummenemisen ja värimuutoksia. Tämän syyt voivat vaihdella. Sinun ei kuitenkaan tarvitse huolehtia hyperpigmentaatiosta niin paljon Profhilo Haenkeniumin kanssa. Tuote sisältää vahvoja antioksidanttisia ominaisuuksia, jotka voivat kirkastaa ihoasi ja avata ihohuokoset.

Voiteesta voi olla apua myös aknen ja aknearpien hoitoon, kun Salvia Haenkei -kasvin antioksidanttiset ominaisuudet toimivat yhdessä hyaluronihapon kanssa ja auttavat muodostamaan uutta ihoa, mikä voi häivyttää aknearpia ja hoitaa aknea.