Valitse sivu

Viime hetken ajanvaraukset

Saat sähköpostiisi ilmoituksen, kun vapautuvaan aikaan on aikaa alle viikko ja olet tilannut ilmoitukset siltä ajalta. Järjestelmä lähettää enintään 5 ilmoitusta / asiakas. 

Liittyminen ei maksa mitään, ei velvoita sinua mihinkään ja emme lähetä mitään muuta viestejä kuin vain sinua kiinnostavia vapautuvia aikoja valitsemallasi aikavälillä. Joskus vapautuva aika on niin pian ettei sitä voi enää varata nettiajanvarauksesta. Silloin varaa aikasi puhelimitse. Hoidon aikana en voi vastata puhelimeen, joten siinä tapauksessa lähetä ajanvarauksesi WhatsAppilla tai tekstiviestillä. Ajanvarauksesi vahvistetaan aina erikseen. Jos et saa vahvistusta viestiisi silloin aikaa ei ole sinulle varattu.

Huomaa, että näitäkin ajanvarauksia koskevat normaalit peruutusehtomme ja peruuttamattomasta vahvistetusta ajasta voidaan laskuttaa.

Vastuuvapauslauseke: Tämä on täysin uusi ja vain SH Estheticsille rakennettu palvelu, jonka olemme itse kehittäneet. Palvelussa voi esiintyä katkoksia, toimintavirheitä tai muutoksia palvelun kehitystyöstä johtuen. Sähköpostiviestejä voidaan lähettää mihin aikaan vain.